26/04 – 1/05 Brussel Tango Festival

Dit jaar zijn we inmiddels toe aan de 14de editie van het Brussel Tango Festival, dat plaatsvindt van donderdag 26 april t.e.m. dinsdag 1 mei 2018.
De affiche opvat verschillende prestigieuze namen zoals Mariano ‘Chicho’ Frumboli & Juana Sepulveda, Roxana Suarez & Sebastian Achaval, Ruben en Sabrina Veliz… en de in België zelf gevestigde dansers Gisela Graef Marino & Sergio Molini, Valeria Maside & Anibal Lautoro, Lieske en Yannick Vanhove en Eugenia Ramirez en Heran Prieto.

Ook via El Ardoroso kan je tickets kopen voor dit niet te missen Tango evenement.
We verkopen ONE DAY BTF PASSES voor de prijs van €25 pp ipv 28 ( de volle prijs zoals vermeld staat op de website van het Festival) Deze Pass geeft toegang tot op één dag de avondmilonga + de aperomilonga in de namiddag en de afterparty in de nacht. Let wel: deze pass is slecht geldig voor één en dezelfde dag.

Bestel je ONE DAY BTF PASS via El Ardoroso via ons email adres info@tangodansen.be

Alle info omtrent het Festival via www.brusselstangofestival.com

Brussel Tango

Brussel Tango Festival 2018

Home