Privacy

Beste dansers,

Laat u inspireren door tango muziek en dans met respect voor privacy.

De GDPR-nieuwe privacy wet is in werking getreden. Vanzelfsprekend engageert dansschool El Ardoroso zich om de nieuwe AVG regels (Algemene Verordening Gegevensbescherming oftewel GDPR) volledig na te leven.

Wij gebruiken uw persoonsgegevens enkel om u te kunnen informeren en inspireren over alles wat leeft binnen de wereld van tango dansen. U kan erop vertrouwen dat uw gegevens enkel worden aangewend voor intern gebruik.
Regelmatig sturen we een nieuwsbrief rond om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u zou willen uitschrijven kan u dit makkelijk doen onderaan desbetreffende mail. Tevens is het mogelijk om u vraag door te sturen naar info@tangodansen.be en dan brengen wij het nodige in orde.

Voor de verzekering werken we samen met Danspunt. Hiervoor hebben we mogelijks extra gegevens gevraagd, zoals adres, geboortedatum, enz. Ook danspunt houdt zich strikt aan de GDPR privacy wetgeving. In de PDF hieronder vindt u hun privacyverklaring en contactgegevens.

Privacyverklaring Verzekerden – Danspunt 2018 05 24

 

Indien u nog vragen heeft kan u ons steeds bereiken via info@tangodansen.be

Home