11-12 januari Tango Beginnersweekend Dilbeek

Leer de basis van de Argentijnse tango op één weekend.

De Argentijnse Tango staat bekend om zijn sensuele blikken en flitsende benen, maar draait voornamelijk om de connectie tussen twee mensen, elkaar aanvoelen en samen iets moois creëren. In tegenstelling tot de meeste andere dansen is de Argentijnse Tango dan ook een echte improvisatiedans, de heer leidt zijn dame als een ware gentleman en geeft haar de kans om haar elegantie te tonen.

Tijdens de 8u les verdeeld over 2 dagen, krijg je stap voor stap de basisbeginselen van deze prachtige dans aangeleerd. Ideaal voor absolute beginners, maar ook tangodansers die graag nog eens hun basis willen opfrissen.

Programma:
zaterdag 11/01/2020: 11u-13u & 14u30-16u30
zondag 12/01/2020: 11u-13u & 14u30-16u30

Prijs: €80 pp.

Locatie beginnersweekend: Regina Caeli, H. Theresialaan 77, 1700 Dilbeek (Ingang via Rozenlaan)
Reservatie verplicht via info@tangodansen.be
De lessen zijn per 2 te volgen, weet u zelf geen danspartner dan kan u ons een mailtje sturen.

Tango Antwerpen Brussel

Beginnersweekend Argentijnse tango

Home