Danspartner

Zoekt u nog een danspartner?
Laat een bericht achter op deze pagina zodat anderen hierop kunnen reageren.

Vergeet zeker niet je contactgegevens te vermelden!

26 thoughts on “Danspartner

 1. marie-anne

  Ik ben Marie-Anne en wil graag leren tangodansen vanaf september in Mortsel. Helaas is mijn eigen partner niet danslustig, dus ben ik op zoek naar een danspartner. Zelf ben ik een absolute beginner op de dansvloer, 1,68m en 95 kg. Je kan me contacteren op 0484/050127.

  Reply
 2. Erna Zomers

  Hallo tango liefhebbers,

  Heeft iemand interesse met mij de gevorderdencursus op maandag te volgen in Mechelen? Ik ben niet vrij op dinsdag.

  Ik ben 61 jaar en 1,75 m groot.

  Groetjes

  Erna

  Reply
 3. Françoise Hembrecht

  Beste tango(muziek)liefhebber,

  Vorig weekend ben ik eens gaan kijken naar de tango aan het Kattendijkdok in Antwerpen en ik smolt daar bijna ter plekke weg bij het zien en horen van zoveel sensuele schoonheid! Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik krijg werkelijk een ‘oorgasme’, van (mooie) tangomuziek! Daarop dansen, met een partner die het ritme ook aanvoelt, is voor mij echt ‘Gran Fiesta’! Dus … ben jij op zoek naar een danspartner? Dan ben ik kandidaat om te volgen!

  Mijn naam is Françoise en ongeveer 10 jaar geleden heb ik gedurende 1 jaar les gevolgd. Ik wil eventueel helemaal opnieuw beginnen, vermits het toch al even geleden is dat ik nog gedanst heb. Ben 1,64 m groot, 55 kilootjes licht 😉 en heb net de kaap van 50 overschreden. Hoog tijd dus om nog enkele dromen waar te maken en echt goed leren dansen is er één van! Graag contact opnemen via francoisehembrecht@hotmail.com.
  PS Ben momenteel ook salsalessen aan ‘t volgen. Dat is ook echt feest, … op een andere, meer uitbundige manier …

  Reply
 4. A.

  Beste Tangoliefhebber,

  Ik ben op zoek naar een danspartner voor de beginnerscursus in Berchem op woensdagavond (of Mortsel op dinsdagavond is ook mogelijk). Ik heb eerder al een cursus voor beginners gevolgd en kon daar ongelooflijk van genieten. Ik vind het helemaal niet erg om de beginnerscursus opnieuw te volgen. Er valt zoveel te leren bij tango en een stevige basis is nooit verloren. Daarom zoek ik een leider met liefde voor tangomuziek, maar vooral veel goesting om te dansen en te experimenteren. Enig ‘ritme- en gevoel voor humor’ is meegenomen. Ik ben een dame van 48 jaar en 1m76 groot. Je mag steeds een smsje achterlaten op hetvolgende nummer 0484/050174.

  Reply
 5. Lies Lindekens

  Ik zou heel graag de beginnerscursus op maandagavond in Mechelen willen volgen.
  Ik ben een jeugdige 60 plusser (64), ik ben ongeveer 1.64m groot zonder hakjes.
  Ik zoek een danspartner die gevoel heeft voor ritme, veel liefde voor tangomuziek, en zeker gevoel voor humor.
  Mag zeker ook jongere danspartner zijn.
  Graag contact opnemen via mijn email adres.

  Reply
 6. Rita Delahaye

  Is er nog een man die zin heeft om tango te dansen vanavond ( woensdag) in Berchem? Ik ben een gepensioneerde leerkracht lichamelijke opvoeding en heb al tamelijk veel dansvormen beoefend , maar nooit tango. Dit is al heel lang een betrachting !
  Ik meet 1m66.

  contact: rita.delahaye 1952 @gmail.com

  Reply
 7. Annick

  Hallo tangoliefhebbers,
  Ik ben op zoek naar een lespartner voor halfgevorderden in Dilbeek.
  Ik ben 49, 1,70 m groot en bereikbaar via annick.vg@gmail.com.
  Alvast bedankt voor jullie reacties.
  Annick

  Reply
 8. Christel Smolders

  Hallo, tango-fielen ? Mijn naam is Christel , 56 j, 1m58 groot en woon in Mortsel. Mijn “plusmaatje 48-50 ” weerhoud mij er niet van om vlot te dansen. Ik kan mij trouwens geen leven zonder dansen voorstellen.. Van heel jonge leeftijd was ik al gegrepen door het dansvirus en heb heel wat jaartjes dansschool op de teller. Ballroom en Latin vind ik ontzettend leuk, maar toen ik met mijn toenmalige danspartner een cursus
  Argentijnse tango startte , ging er een hele nieuwe wereld voor me open.. liefde op de eerste danspas.. de muziek, de sfeer, de danspassen : zo ontzettend mooi. Dat was 10 jaar geleden.. ondertussen is mijn danspartner helaas voor zijn werk definitief naar het buitenland vertrokken en ben ik al een hele tijd op zoek naar een nieuwe danspartner.. Ik hunker ernaar om mijn oude liefde voor de Argentijnse tango terug te kunnen oppikken ..
  Wie wil er terug met mij aan beginnen? Ik zit er niet mee om desgevallend vanaf de basis samen terug te starten, echter halfgevorderden mag ook.. Alvast bedankt heren! Mailen kan naar christelsmolders@hotmail.com

  Reply
 9. Lucas

  HalloTangueras ,

  Ik ( 70 j. ; 1.78 m) zou willen meedoen aan de eerste proefles op 27 /1 in Mechelen .
  Ben al wat jaartjes bezig , dus zowat halfgevorderd…..maar da’s niet bepalend .

  Interesse?

  Reply
 10. Fanny Dehertogh

  Hallo,
  Ik ben op zoek naar een danspartner voor de beginnerslessen in Dilbeek.
  Ik droom ervan de Tango te leren dansen ?
  Geef gerust een seintje.
  Fanny, 39j, 1m71.
  Fannydehertogh@gmail.com
  0479 68 98 41

  Reply
 11. Maggy De Marelle

  Hallo ,
  Ik ben op zoek naar een danspartner beginners voor in Mortsel of Berchem te starten .
  Heb al de beginnerscursus gedaan maar zou dit graag terug willen overdoen .
  Ben 60 jaar en 1,74m groot . Iemand interesse?
  Groetjes
  Maggy
  demarellemaggy@gmail.com
  Gsm 0496/16 18 96

  Reply
 12. Pascale

  Hallo,
  al zo lang (25jaar !) wil ik Argentijnse tango leren dansen… Maar nooit vond ik de danspartner met gevoel voor ritme of met voldoende tijd…
  Ik kende deze manier van danspartners zoeken niet! Dussss. Welke man heeft zin in beginnerslessen met een madam van net in de 50, best wat pit naar’t schijnt en een big smile, gewend om op hakken te lopen (dus dansen moet ook lukken) op platte voeten 1m69 , dus, welke man heeft zin om zich ingetogen te smijten in de buurt van Antwerpen?

  Reply
 13. Nathalie Van Gansberghe

  Hallo! Ik ben Nathalie, 34 jaar (en 1.68 m ?) en zou graag met de beginner’s lessen starten in berchem… Maar… : Nog op zoek naar de juiste danspartner ? Bij interesse: 0496425660
  ?

  Reply
 14. Astrid

  Hallo,
  Ik ben Astrid en zoek een danspartner voor Argentijnse tango – beginners in Dilbeek. Zou graag starten in september.
  1,62 m. Ooit ballet en Afrikaanse dans gedaan , nog geen tangolessen. Mijn humor is groter dan ik en ik ben achteraan in de 40.
  Evenveel humor en interesse?
  0468/589499

  Reply
 15. Katrien Blieck

  Hi,

  Ik ben Katrien en wil graag Argentijnse Tango volgen. ‘k ben 53 jaar jong en 158m met hakken wat groter 🙂 Graag de cursus in Dilbeek .
  Interesse laat gerust iets weten, je kan me ook bellen op 0473/74.34.71
  Hopelijk tot zeer binnenkort!

  Reply
 16. Jo Hofmans

  Beste tangodansers (mannelijke),
  ik ben een dame die enkele jaren tango heeft gedanst zowel bij El Ardoroso als elders en zoals iedereen verplicht een lange coronastop heeft moeten ondergaan.
  Terug de draad opnemen doe ik graag met een nieuwe tangopartner die ook minstens enkele jaren heeft gedanst.
  Ben 1.69 m en slank.

  Graag antwoord via email: jo.hofmans@newhouse.be

  Reply
 17. Annemie Wauman

  Ik ben Annemie, 54 jaar en op zoek naar een mannelijke tangopartner om opnieuw de draad op te pikken. In het verleden heb ik al een tweetal jaar les gevolgd, dus de basis is al aanwezig. Bovendien heb ik nogal wat jaren andere dansdisciplines gevolgd, dus ik pik snel op. Ben 1m75 zonder hakken, en wil me zowel naar Antwerpen als Mechelen verplaatsen. Mocht mijn nieuwe danspartner nog helemaal aan het begin van tango staan, dan wil ik ook gerust de beginnerscursus opnieuw doen. Het plezier van het dansen is voor mij het belangrijkste !
  Je kan me contacteren via een bericht op 0496/583126.

  Hopelijk tot gauw !

  Reply
 18. Nathalie vanlaet

  Ik ben Nathalie, 42 jaar, en ben opzoek naar een mannelijke tangopartner om samen deze dans aan te leren. Ik ben een echte beginner en heb interesse in weekendworkshop.

  In het verleden heb ik allerlei andere kunstzinnige cursussen gevolgd, want ik wou verschillende dingen proeven, maar toch was er een onbewust link naar dans. Bij keramiek, wou ik het liefste koppels maken die dansten, bij schilderen wou ik een dame schilderen die danste, bij kalligrafie heb ik een tekst uitgewerkt … rara rond dans. Ik ben mij ook terug aan het richten op fotografie en wil graag mij toewerken om goeie dansfoto’s te leren maken ooit. Dat lijkt me de max en hield dit ook in achterhoofd bij aankoop toestel. Mocht ik even last krijgen van de prachtige tangoschoenen… dan pas ik wel even massage toe aan de voetjes. Want dat was mijn eerste passie, waar ik uiteindelijk ook een diploma in heb gekomen (massagetherapeut). Eveneens probeer ik alles op een positieve en vrolijke noot te benaderen. Een van de favoriete Quote is ” Life isn’t about waiting for the storm to pass … It’s learling to dance in the rain”. Met deze levensvisie probeert ik door het leven te gaan. Met alle deze linken naar dans, kan het niet anders dat dans terug op mijn pad komt.

  Ik zou graag deelnemen aan het beginnersweekend Tango 24 & 25 juli 2021 Den Wolschaerder, Liersesteenweg 314, 2640 Mortsel of 21 & 22 augustus 2021 – ‘t Verloren Hofke, H. Theresialaan 79, 1700 Dilbeek . Bij voorkeur in juli. Maar wil mij ook wel aanpassen voor augustus. Ik ben een 1m54 zonder hakken.
  Wie voelt zich geroepen om mij de deze dansuitdaging aan te gaan ?
  Je kan mij contacteren op het volgende nummer 0468/01.43.22.

  Reply
 19. Rita

  Absolute beginner ! 45 – maar met een hart van een twintiger: alles proberen! Genieten, durven en erom kunnen lachen …
  Niet gewoon om te – volgen – maar voor tango wil ik het wagen…

  Reply
 20. marie anne praet

  Graag wil ik de cursus voor half-gevorderden of gevorderden volgen in Berchem.
  Ik ben 1.69 m/ 68 kg/ 61 jaar en heel muzikaal en bijzonder gemotiveerd.
  Marie Anne

  Reply
  1. Gustave FABRÉ

   Hey Marie Anne , Mijn naam is Gustavo . Ik ben 1,80 en 85 Kg. Leeftijd 60+ . Ben al een beetje gevorderd in TANGO . Zoek een vaste danspartner . Kunnen we hierover eens praten ? 0476 221800 . staf.fabre@skynet.be Gr.Gu.

   Reply
 21. Hilde

  Hey ,
  Ik zoek een danspartner voor de beginners lessen ik Dilbeek,
  Ik ben 58 en 1m74 groot. Ik dans dolgraag.
  Neem gerust contact op.

  Reply
 22. Kristien Verschueren

  Hallo dansliefhebbers,

  Ik ben Kristien, 61 jaar.
  Ik dans graag!
  Ik volgde meermaals de cursus half gevorderden bij Steven.
  Ik zoek een danspartner voor de komende reeks half gevorderden.
  Dit kan voor mij maandag in Mechelen of dinsdag in Mortsel.
  Graag een danspartner met ervaring.
  Ben je geïnteresseerd, dan kan je contact opnemen via mail: kristienvvdb@hotmail.com

  PS “it takes two to tango ” 😉

  Reply
 23. Sylvia Van Mulders

  Hallo, Ik ben Sylvia, 160cm en 48jaar en heb al meerdere malen in Buenos Aires lessen gevolgd, maar de laatste keer is wel al 3 jaar geleden en ik heb sindsdien niet meer gedansd. Ik ben op zoek naar een danspartner voor de lessenreeks vanaf Jan 2022 in Dilbeek voor het niveau half-gevorderd.
  Neem gerust contact op via: sylviavanmulders@hotmail.com

  Reply
 24. Kovalkova

  Hallo,
  Ik ben op zoek naar een danspartner voor de beginnerslessen in Dilbeek.
  Graag wil ik de Tango te leren dansen.
  Geef gerust een seintje.
  Irina, 1m67, 50j.
  irinavanwrbelg27@gmail.com
  Alvast bedankt voor jullie reacties.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *