Danspartner

Zoekt u nog een danspartner?
Laat een bericht achter op deze pagina zodat anderen hierop kunnen reageren.

Vergeet zeker niet je contactgegevens te vermelden!

19 thoughts on “Danspartner

 1. marie-anne

  Ik ben Marie-Anne en wil graag leren tangodansen vanaf september in Mortsel. Helaas is mijn eigen partner niet danslustig, dus ben ik op zoek naar een danspartner. Zelf ben ik een absolute beginner op de dansvloer, 1,68m en 95 kg. Je kan me contacteren op 0484/050127.

  Reply
 2. Erna Zomers

  Hallo tango liefhebbers,

  Heeft iemand interesse met mij de gevorderdencursus op maandag te volgen in Mechelen? Ik ben niet vrij op dinsdag.

  Ik ben 61 jaar en 1,75 m groot.

  Groetjes

  Erna

  Reply
 3. Françoise Hembrecht

  Beste tango(muziek)liefhebber,

  Vorig weekend ben ik eens gaan kijken naar de tango aan het Kattendijkdok in Antwerpen en ik smolt daar bijna ter plekke weg bij het zien en horen van zoveel sensuele schoonheid! Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik krijg werkelijk een ‘oorgasme’, van (mooie) tangomuziek! Daarop dansen, met een partner die het ritme ook aanvoelt, is voor mij echt ‘Gran Fiesta’! Dus … ben jij op zoek naar een danspartner? Dan ben ik kandidaat om te volgen!

  Mijn naam is Françoise en ongeveer 10 jaar geleden heb ik gedurende 1 jaar les gevolgd. Ik wil eventueel helemaal opnieuw beginnen, vermits het toch al even geleden is dat ik nog gedanst heb. Ben 1,64 m groot, 55 kilootjes licht 😉 en heb net de kaap van 50 overschreden. Hoog tijd dus om nog enkele dromen waar te maken en echt goed leren dansen is er één van! Graag contact opnemen via francoisehembrecht@hotmail.com.
  PS Ben momenteel ook salsalessen aan ‘t volgen. Dat is ook echt feest, … op een andere, meer uitbundige manier …

  Reply
 4. A.

  Beste Tangoliefhebber,

  Ik ben op zoek naar een danspartner voor de beginnerscursus in Berchem op woensdagavond (of Mortsel op dinsdagavond is ook mogelijk). Ik heb eerder al een cursus voor beginners gevolgd en kon daar ongelooflijk van genieten. Ik vind het helemaal niet erg om de beginnerscursus opnieuw te volgen. Er valt zoveel te leren bij tango en een stevige basis is nooit verloren. Daarom zoek ik een leider met liefde voor tangomuziek, maar vooral veel goesting om te dansen en te experimenteren. Enig ‘ritme- en gevoel voor humor’ is meegenomen. Ik ben een dame van 48 jaar en 1m76 groot. Je mag steeds een smsje achterlaten op hetvolgende nummer 0484/050174.

  Reply
 5. Lies Lindekens

  Ik zou heel graag de beginnerscursus op maandagavond in Mechelen willen volgen.
  Ik ben een jeugdige 60 plusser (64), ik ben ongeveer 1.64m groot zonder hakjes.
  Ik zoek een danspartner die gevoel heeft voor ritme, veel liefde voor tangomuziek, en zeker gevoel voor humor.
  Mag zeker ook jongere danspartner zijn.
  Graag contact opnemen via mijn email adres.

  Reply
 6. Rita Delahaye

  Is er nog een man die zin heeft om tango te dansen vanavond ( woensdag) in Berchem? Ik ben een gepensioneerde leerkracht lichamelijke opvoeding en heb al tamelijk veel dansvormen beoefend , maar nooit tango. Dit is al heel lang een betrachting !
  Ik meet 1m66.

  contact: rita.delahaye 1952 @gmail.com

  Reply
 7. Annick

  Hallo tangoliefhebbers,
  Ik ben op zoek naar een lespartner voor halfgevorderden in Dilbeek.
  Ik ben 49, 1,70 m groot en bereikbaar via annick.vg@gmail.com.
  Alvast bedankt voor jullie reacties.
  Annick

  Reply
 8. Marie Anne Roefs

  Wie wil er met mij 29 januari in Berchem een beginnersles uitproberen? Ik ben 53 jaar, 1m67 .. en ik dans heel graag maar niet veel ervaring in partnerdansen.. dus graag iemand met wat ritme gevoel en sterke leidende hand? Denk ik… 🙂
  Groeten,
  Marie Anne
  Marie.anne.roefs@gmail.com

  Reply
 9. Christel Smolders

  Hallo, tango-fielen ? Mijn naam is Christel , 56 j, 1m58 groot en woon in Mortsel. Mijn “plusmaatje 48-50 ” weerhoud mij er niet van om vlot te dansen. Ik kan mij trouwens geen leven zonder dansen voorstellen.. Van heel jonge leeftijd was ik al gegrepen door het dansvirus en heb heel wat jaartjes dansschool op de teller. Ballroom en Latin vind ik ontzettend leuk, maar toen ik met mijn toenmalige danspartner een cursus
  Argentijnse tango startte , ging er een hele nieuwe wereld voor me open.. liefde op de eerste danspas.. de muziek, de sfeer, de danspassen : zo ontzettend mooi. Dat was 10 jaar geleden.. ondertussen is mijn danspartner helaas voor zijn werk definitief naar het buitenland vertrokken en ben ik al een hele tijd op zoek naar een nieuwe danspartner.. Ik hunker ernaar om mijn oude liefde voor de Argentijnse tango terug te kunnen oppikken ..
  Wie wil er terug met mij aan beginnen? Ik zit er niet mee om desgevallend vanaf de basis samen terug te starten, echter halfgevorderden mag ook.. Alvast bedankt heren! Mailen kan naar christelsmolders@hotmail.com

  Reply
 10. Lucas

  HalloTangueras ,

  Ik ( 70 j. ; 1.78 m) zou willen meedoen aan de eerste proefles op 27 /1 in Mechelen .
  Ben al wat jaartjes bezig , dus zowat halfgevorderd…..maar da’s niet bepalend .

  Interesse?

  Reply
 11. Fanny Dehertogh

  Hallo,
  Ik ben op zoek naar een danspartner voor de beginnerslessen in Dilbeek.
  Ik droom ervan de Tango te leren dansen ?
  Geef gerust een seintje.
  Fanny, 39j, 1m71.
  Fannydehertogh@gmail.com
  0479 68 98 41

  Reply
 12. Maggy De Marelle

  Hallo ,
  Ik ben op zoek naar een danspartner beginners voor in Mortsel of Berchem te starten .
  Heb al de beginnerscursus gedaan maar zou dit graag terug willen overdoen .
  Ben 60 jaar en 1,74m groot . Iemand interesse?
  Groetjes
  Maggy
  demarellemaggy@gmail.com
  Gsm 0496/16 18 96

  Reply
 13. Pascale

  Hallo,
  al zo lang (25jaar !) wil ik Argentijnse tango leren dansen… Maar nooit vond ik de danspartner met gevoel voor ritme of met voldoende tijd…
  Ik kende deze manier van danspartners zoeken niet! Dussss. Welke man heeft zin in beginnerslessen met een madam van net in de 50, best wat pit naar’t schijnt en een big smile, gewend om op hakken te lopen (dus dansen moet ook lukken) op platte voeten 1m69 , dus, welke man heeft zin om zich ingetogen te smijten in de buurt van Antwerpen?

  Reply
 14. Nathalie Van Gansberghe

  Hallo! Ik ben Nathalie, 34 jaar (en 1.68 m ?) en zou graag met de beginner’s lessen starten in berchem… Maar… : Nog op zoek naar de juiste danspartner ? Bij interesse: 0496425660
  ?

  Reply
 15. Astrid

  Hallo,
  Ik ben Astrid en zoek een danspartner voor Argentijnse tango – beginners in Dilbeek. Zou graag starten in september.
  1,62 m. Ooit ballet en Afrikaanse dans gedaan , nog geen tangolessen. Mijn humor is groter dan ik en ik ben achteraan in de 40.
  Evenveel humor en interesse?
  0468/589499

  Reply
 16. Katrien Blieck

  Hi,

  Ik ben Katrien en wil graag Argentijnse Tango volgen. ‘k ben 53 jaar jong en 158m met hakken wat groter 🙂 Graag de cursus in Dilbeek .
  Interesse laat gerust iets weten, je kan me ook bellen op 0473/74.34.71
  Hopelijk tot zeer binnenkort!

  Reply
 17. Elizabeth Boylan

  Have you ever considered publishing
  an e-book or guest authoring on other websites?
  I have a blog based on the same topics you discuss and
  would love
  to have you share some stories/information. I know my
  viewers
  would value your work.
  If you are even remotely interested, feel free to shoot me an
  e mail.

  Reply
 18. Patrick J.A. van Steenis

  Ik heet Patrick van Steenis en dans al heel wat jaren. Vroeger in Mechelen, Leuven en Lier en recenter in Aarschot, Tienen en Merksem.

  Ik heb ervaring in Ballroom & Latin en heb ook enkele cursussen en workshops Bachata, Salsa en Lindy Hop gevolgd. De laatste twee jaar met heel veel aandacht voor de Argentijnse Tango, de ultieme dans om echt te leren koppeldansen en te leren partneren!

  Ik sta overdag voor groepen als management- en salestrainer, zing in mijn vrije tijd en dirigeer een semi-professionele gospelgroep, The Day by Day Gospel Singers (www.gospelsingers.be). En om de vrije avonden met dansen te vullen, zoek ik een leuke vrouwelijke danspartner Ballroom & Latin. Dan kunnen we uiteraard ook Bachata en de Argentijnse Tango samen uitproberen.

  Je kunt mij bellen en whatsappen op 0498/666603

  Patrick van Steenis

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *